Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) už zase relaxuje na svém milovaném Tenerife, kde má apartmán. Bendová si život na španělském ostrově nesmírně pochvaluje, dokonce je nadšena, že na něm nejsou tak strašná vedra jako u nás. Herečka poslala fanouškům pozdrav jak jinak než v plavkách od bazénu.

Na postavě nedávno zapracovala, pomáhá jí pravidelné běhání i změna jídelníčku. „Najela jsem na saláty, maso a ryby, a ještě jsem si objednala nějakou novinku, co mi má v mém boji pomoci,“ prozradila nedávno herečka. Dovolenou si pochvaluje. „Je tady klid, sluníčko, občas mrak, který tady je potřeba, a čisto,“ dodala s tím, že vedra, jaká byla u nás, už naštěstí pominula.

„Hlásíme maximálně 27 stupňů, a to už se dá jezdit i na výlety. Jinak, ptáte se, jaké jsou tu ceny benzínu, potravin atd. Budu vás průběžně informovat, ale včera jsme viděli litr benzínu Natural 95 za 26, někde 28 korun,“ chlubila se Bendová s tím, že život na Tenerife je prý celkově levnější než u nás.

Alice ale některé své fanoušky zklamala, protože si představovali, že toho v bazénu poodhalí mnohem více. „Tedy Alice, na to děsný vedro jsem celkem zklamán. Kde máte něco víc rajc, chci se obdivovat Vašim vnadám a půvabům,“ vzkázal jí jeden z fanoušků, kterému se nelíbilo, že byla Bendová na jednom ze snímků „až moc oblečená“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám