Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když producent František Janeček (79) pořádal dětský den pro potomky účinkujících z muzikálu Bídníci a děti z dětského domova v Klánovicích, největší rozruch vzbudila Monika Absolonová (47). Sice nedorazila s ratolestmi svého partnera Vratislava Jandy, ale ukázala novou barvu vlasů. Je z ní ultra blondýna.

"Vlasy mám o hodně světlejší," přikývla Monika, ale hřívu schovávala pod kapucí teplákové bundy. Že by neměla čas si vlasy upravit anebo jí bylo jedno, jak vypadají, protože si stejně večer musela nasadit paruku paní Thenardiérové v legendárním muzikálu? Nicméně i odrůstající patka, která vykukovala, dala tušit, že změna je skutečně razantní.

Nejkrásnější šaty na akci, která probíhala mezi akvárii s cizokrajnými rybami v Mořském světě na pražském Výstavišti nedaleko GoJa Music Hall, kde se Bídníci hrají, měla producentova dcera. Čtyřletá Emilka se vrátila s rodiči z Ameriky a tatínek jí tam nakoupil spoustu nové garderoby. "František má skvělý vkus na dámské šaty. Já už mám ale smůlu, nakupuje jenom Emilce," postěžovala si Super.cz holčiččina maminka Tereza Mátlová (48).

Reklama

Další články

Načítám