Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsay Lohan (37) se stala maminkou. Herečka, která se loni provdala za kuvajtského bankéře, porodila v Dubaji chlapečka.

Lindsay, kterou na sociální síti sledují miliony lidí, by z fleku mohla natočit film o své vlastní osobě. Jako malá se proslavila ve filmech Past na rodiče, Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky, poté ale bohužel propadla večírkům a závislostem, aby následně znovu hledala klid v léčebně.

Problémy měla i se svými rodiči. Její divoké roky ale překvapivě vystřídalo šťastné usazení s kuvajtským bankéřem Baderem Shammasem (36), kterého si vzala loni v dubnu. A Letos v březnu Lindsay oznámila, že je těhotná.

A teď přišla krásná zpráva. Lindsay porodila chlapečka jménem Luai, což v překladu znamená štít nebo ochránce. „Lindsay Lohan a její manžel Bader Shammas přivítali krásného zdravého syna jménem Luai. Rodina si teď užívá neskutečné lásky,“ prozradil zástupce herečky magazínu Daily Mail.

Miminko se narodilo v Dubaji, podle všeho v pondělí. Lindsay se svými fanoušky zatím nesdílela fotku, dá se ale předpokládat, že svého syna světu brzy představí. Na Instagram totiž pravidelně umisťovala i příspěvky o svém těhotenství, což fanoušci kvitovali s povděkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám