Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) po boku Tomáše Třeštíka jen září. Svou lásku už dávno neskrývají a od konce loňského roku se dvojice bok po boku objevuje pravidelně ve společnosti. Ani tam se od sebe nemohou odtrhnout.

Jinak tomu nebylo ani na letní akci Prima Fest, kde byla Eva sice pracovně, ale oči měla jen pro svého Tomáše. Část zábavního dne ve westernovém parku Decastelo moderovala, večer se pak stihla věnovat i svému partnerovi.

Eva s Tomášem nešetřili polibky a jako dva zamilovaní puberťáci se k sobě neustále tiskli. Úsměvy od ucha k uchu byly důkazem toho, že tomuhle páru láska opravdu jen kvete. Dvojice se na akci pod širým nebem, která probíhala v těch nejteplejších letních dnech, sladila i barevně. Eva do tropických teplot zvolila copánkový účes, ve kterém jí rozhodně muselo být příjemně.

A zatímco přes den moderovala v bílých šatech, večer oblékla černý dlouhý model na špagetových ramínkách. Tomáš se pak se svou partnerkou sladil do černé a na akci dorazil v tílku s potiskem, kraťasech, kšiltovce a v originálních brýlích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám