Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen pro mužskou část herecké party seriálu Cesty domů píší scénáristé akční scény. Jednu opravdu drsnou si zahrála i Tereza Kostková (47), kterou v rámci role Báry Vítkové čekalo hrozivé přepadení.

Dramatická akční scéna, v níž Báru přepadne neznámý muž, se točila v půlce května během jedné jarní noci. Protože bylo třeba udělat scénu co nejakčnější, Terezu v jednu chvíli zastoupila kaskadérka Veronika a herečka nastoupila až na filmování detailních záběrů, při nichž jí bylo vidět do tváře.

„V Cestách domů mě kaskadérka zastupuje poprvé, jindy to zatím nebylo potřeba. Je zvláštní dívat se takhle za kamerou na sebe samu v akci,“ smála se Tereza.

Tím, kdo Terezu napadne, je Dan Pánek v podání Martina Krause, který přiznal, že mu bylo natáčení velmi nepříjemné. „Já jsem tuhle scénu točil s vyloženou nechutí. Terezku Kostkovou mám rád jako člověka i jako herečku. Když jsem se pral s kaskadérkou, to mi nevadilo, bral jsem ji jako profesionála. Ale detailní scény napadení s Terezkou jsem točil strašně nerad a moc se jí za to omlouvám,“ přiznal Kraus.

V roli zachránce se ve scéně objeví také Miroslav Etzler (59), který, jak diváci Primy uvidí dnes večer, se do role natolik vžil, že svému protivníkovi Krausovi dokonce rozerval tričko.

Reklama

Další články

Načítám