Hlavní obsah
Článek

Kleopatra.cz, nový e-shop z dílny jedničky na trhu Alza.cz, je odbornicí na věčnou krásu a zdraví. V dnešní poradně radí, jak se chránit před slunečními paprsky, které mohou vést při velké míře expozice až ke zdravotním komplikacím. Avšak negativní účinky UV záření můžeme snadno omezit. Kleopatra.cz vám přináší pár triků, jak na to.

Hydratace, ochrana, zklidnění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejlepší ochranou před sluncem je vhodné oblečení, které zakryje nejcitlivější partie. Ale obličej jen tak lehce nezakryjete. Pleť je proto vystavována největšímu riziku. Kleopatra.cz doporučuje opalovací krém na obličej Piz Buin i pro tu nejcitlivější pleť. Chrání proti spáleninám, po celý den pleť hydratuje, je odolný proti potu a vodě, a navíc je vhodný i pro muže.

Snižte dobu účinků záření

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Známá poučka radí, nevystavovat se přímému slunečnímu záření moc dlouho nebo přes poledne, kdy je síla slunce nejsilnější. Pro ty, kteří chtějí být přesto opálení, doporučuje Kleopatra.cz samoopalovací krém Piz Buin, jež je speciálně vyvinut pro všechny typy pleti. Dodá vaší pleti přirozený zlatavý nádech bez nutnosti trávit dlouhé hodiny na sluníčku.

Mazat před i po…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro náruživé nadšence opalování má Kleopatra.cz jednu radu: „Mazat, mazat, mazat!“ Během vystavení slunečního záření je důležité pokožku dostatečně chránit účinným prostředkem s vysokým ochranným faktorem, který ale na kůži vydrží. Mléko po opalování naopak vaši pokožku zklidní a účinky opalování budou trvalejší.

Ochranné přípravky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dnešní době existuje řada ochranných prostředků, které jsou určeny pro všechny druhy pleti. Kleopatra.cz vybírá na základě zkušeností jen ty nejlepší výrobky z nejlepších. A díky tomu, že je součástí Alza.cz, máte veškerý komfort nákupu přes internet zajištěn. Investovat do vašeho zdraví se vždycky vyplatí.

Další články

Načítám