Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brendan Fraser (55) ve svém životě prožil velký kotrmelec. Nejdříve se proslavil v rolích vymakaných hezounů, aby se po letech vrátil v úloze téměř třísetkilového muže. Teď se nebál odhalit svou skutečnou postavu na Ischii, kam zavítal i se svou partnerkou.

Herec na italský ostrov nepřijel jen tak náhodou. Na filmovém festivalu převzal cenu pro nejlepšího herce roku. Poté ale spojil příjemné s užitečným a nenechal si ujít krásy místního pobřeží. Brendan, který se díky filmu Velryba znovu dostal mezi hollywoodskou špičku, a dokonce získal Oscara, se i přes přítomnost fotografů u moře nebál sundat si tričko a užít si místního moře. Společnost mu dělala jeho přítelkyně, maskérka Jeanne Moore, se kterou se herec poprvé ukázal v září loňského roku. A oba vypadali velmi nadšeně.

Život Brendana Frasera by sám o sobě určitě vydal na filmový scénář. Přes počáteční úspěchy ve snímcích Mumie, Král džungle nebo Dožeň, co se dá, se nad ním později v Hollywoodu zavřela voda. Herec nedostával příležitosti, řešil i osobní problémy jako rozvod nebo smrt matky. Pak ale dostal hlavní roli ve filmu Velryba a přišlo více než 20 ocenění včetně toho nejprestižnějšího - Oscara. A jak se zdá, herec je po všech svých životních peripetiích konečně šťastný a opět si užívá života plnými doušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám