Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka Bebe Rexha (34) nezažívá zrovna nejlepší období. Poté, co ji jeden z ‚fanoušků‘ minulý měsíc při koncertu v rámci jejího Best F'n Night Of My Life turné zranil v obličeji, když po ní hodil mobilní telefon, se zřejmě otřásá v základech i její osobní život. Třicetiletá umělkyně se nyní podělila na Instagramu ve Stories o intimní textové zprávy, které zřejmě pocházejí od jejího přítele Keyana Safyariho, s nímž tvoří pár tři roky.

„Přibrala jsi 35 liber (téměř 16 kilogramů, pozn. red.), evidentně jsi ztloustla a tvůj obličej se změnil. Mám jen předstírat, že se to nestalo a že je to v pořádku?“ zněla zpráva adresovaná zpěvačce, která sama již několikrát svým příznivcům přiznala, že dlouhodobě svádí boj se svou váhou, což jde následně ruku v ruce s jejím sebevědomím.

„Nikdy jsem neřekl, že nejsi krásná, nebo že tě nemiluji. Ve skutečnosti jsem říkal, jak jsi krásná a jak moc tě miluji. Ale vždycky jsem také říkal, že k tobě budu upřímný a tvůj obličej se změnil, tak jsem ti to řekl,“ zněla další textovka poslaná rodačce z Brooklynu, která před Keyanem tvořila pár například i s Martinem Garrixem, Calvinem Harrisem nebo Pitbullem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám