Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jozefa Pátroviče, důchodce z Prievidze, nezná opravdu už jen málokdo. Objevil se totiž téměř v každé talentové soutěži a nebylo tomu jinak ani v případě Česko Slovensko má talent! Minulý rok tak moc naštval jinak vždy milou a příjemnou porotkyni Lucii Bílou, že ho poslala do Velkého třesku a dala mu šanci.

Opět však "nezklamal" a svým remcáním ohledně nedostatku vzduchu a nevhodných podmínek na castingu, arogancí a antitalentem si zasloužil pouze vypadnutí.

Jak se zdá, Patrovič se nevzdává! Na castingu se objevil opět i letos. Přišel do Košic, kde čekal mezi prvními a dostal šanci i jako první předvést svůj talent.  Zpívání mu sice opět nešlo, ale o rozruch se opět postaral dokonale!

Na řadu přišly „osvědčené“ výmluvy! Prý si poškodil svoje cédéčko s hudbou cestou na casting brýlemi v kapse. Na castingu se opět nedalo dýchat, bylo mu na omdlení, opět požadoval speciální místnost, kde je ticho. Produkce tak měla plné ruce práce. Zda postoupí do dalšího kola, uvidíme na televizi Prima až na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám