Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společný duet s tátou, zpěvákem Stanislavem Hložkem (69), sliboval bývalý Muž roku Matyáš Hložek (30), který se vydal v otcových stopách a věnuje se muzice už několik let. Nedávno k tomu konečně došlo a oba pánové natočili k písničce s názvem Kde jsou ty dny i videoklip.

"Nápad přišel někdy před dvěma lety. Byl docela oříšek, aby to vystihlo oba naše styly, nebyl to kýč, dávalo to nějaký smysl a zanechali jsme tam i nějaký odkaz na tátovy písničky. Tak doufám, že se nám to povedlo," řekl Super.cz Matyáš. V písničce opravdu můžete zaslechnout i jména "holek ze školky" z nejslavnější písně Stanislava Hložka s Petrem Kotvaldem.

"Hlavně, že se to líbilo mamince. S tátou byli oba dojatí a i ohlasy od rodiny, známých a kamarádů jsou moc hezké," svěřil se Matyáš, který se v září chystá vydat své první album a zmíněná písnička bude jeho součástí. "Připravujeme deset písniček a domlouváme i další hosty, uvidíme, koho tam ještě budeme mít," dodal.

Probrali jsme i soukromí. Matyáš už je, tedy s přestávkami, zadaný čtyři roky. Na zakládání rodiny ale ještě nepomýšlí. "Jednou bych chtěl být tátou, ale myslím, že mám ještě chvilku čas. Nemám naplánováno, že by to mělo být za rok nebo za dva. Zatím to není na pořadu dne," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám