Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šílenství kolem příjezdu Justina Biebera (30) proběhne všude, kde se tento mladinký popový miláček náctiletých dívek objeví. V norském Oslu se však během jeho koncertu odehrálo drama větší, než na které je běžně zvyklý. Musela dokonce zasahovat i záchranná služba, a to v desítkách případů. Zpěvák tak po sobě v Oslu zanechal 49 zraněných dívek.

Bieberovo vystoupení v norské metropoli se proměnilo v davovou hysterii tisíců teenagerek, které s obličeji pomalovanými srdíčky a zpěvákovým jménem křepčily při zpěvu jeho sladkých songů. Na některých místech vznikly tak silné tlačenice, že dívky nemohly dýchat a hrozilo i ušlapání. Naštěstí žádná z téměř padesátky dívek by neměla být zraněná vážně. Ovšem případem se zabývá i policie, která nevylučuje, že se zanedbala otázka bezpečnosti.

Samotný Justin se údajně k celé události nevyjádřil a nyní se věnuje především dlouho očekávanému koncertu v Paříži, kam již odletěl. Na svůj Twitter už stačil vzkázat: „Paříži, tady mě máš! Děkuji všem fanouškům, kteří přišli na letiště a k hotelu. Úžasné přivítání. Jsem šťastný, že jsem tady a těšte se na nějaké překvapení. Je ťaime.“

Reklama

Další články

Načítám