Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dasha (42) byla jednou z vystupujících, které zazářily na hradě Karlštejně během galakoncertu Královny popu. Návštěvníky ohromila nejen svým zpěvem, ale zvlášť jedním outfitem, ve kterém vypadala dokonale. Nejdříve zvolila růžové šaty, pak ale vyrazila lidem dech v šatech červených. Tuto sexy róbu si ale neoblékla, aby potěšila svého partnera. Zvolila je díky jiné osobě.

Já se přiznám, že jsem tuto róbu oblékla jako poslední na koncertě, kdy bylo finále věnováno Hance Zagorové. Já o ní vím, že měla ráda červenou, tak jsem to vzala trošku symbolicky pro Hanku,“ svěřila se Dasha Super.cz.

Zpěvačka má to štěstí, že se nemusí dřít dlouhé hodiny ve fitku. Štíhlou postavu má díky dobrým genům. „Já vás možná naštvu, ale vůbec se neudržuji. Já myslím, že nás je takových víc. Nám, co jsme mámy a máme neustálý pohyb a akci, tak to jde prostě samo dolů,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám