Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novopečená maminka Jessica Simpson podle obálky nového čísla amerického magazínu OK! zeštíhlela od porodu o devět kilogramů. Fotografie v zelených šatech, na níž se z titulní strany usmívá, však napovídá, že rozdíl by musel být mnohem větší než právě devět kilo. Jessica totiž během těhotenství přibrala o více než dvacet kilogramů a takovou postavu, jakou se pyšní právě na titulce magazínu OK!, neměla už nějaký čas ani před otěhotněním.

Jessica je nyní v kurzu a ukáže se rovněž na obálce časopisu People, tam však bude zobrazena i se svou měsíční dcerou Maxwell. Už jen z tváře zpěvačky je však poznat, že se všech těhotenských kilogramů ještě určitě nezbavila. Měsíc po porodu by byla také skutečnou kouzelnicí.

Bulvární časopis OK! tak nejspíš povolal šikovné grafiky, aby Jessicu počítačově upravili nebo použili starou fotografii a až uvnitř čísla se čtenáři dozvědí, že Jessica, pro kterou nyní znamená cvičení hlavně běhání kolem malé Maxwell, se do této podoby snaží zpátky dostat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám