Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dolph Lundgren (65) si v současné době užívá slunce a moře na dovolené na řeckém ostrově Mykonos s výrazně mladší snoubenkou Emmou Krokdal (26). Zatímco oni dva věkový rozdíl neřeší, fanoušci na sociální síti si do známého akčního hrdiny rýpli.

Filmový silák Dolph Lundgren dokázal, že skutečným hrdinou není jen na stříbrném plátně, ale i v osobním životě. Už osm let se potýká s rakovinou, nádor v ledvině mu lékaři nejdříve úspěšně vyoperovali, v roce 2020 se ale nemoc vrátila s větší silou a více nádory a lékaři už ho ani nechtěli operovat. Herec ale našel jinou onkoložku a díky její léčbě prý rakovina výrazně ustupuje.

V těžkých chvílích byla herci po boku jeho snoubenka, osobní trenérka Emma Krokdal. S tou se Lundgren zasnoubil v červnu roku 2020.

A právě teď si s ní užívá krásné chvíle na jednom z řeckých ostrovů. Paparazzi fotografové je vyfotili i při polibku a jak to vypadá, možná si zanedlouho řeknou i své ano. Herec totiž včera na Instagramu sdílel fotografii, na které je s Emmou a ke které napsal „zítra bude ten den.“

Zatímco většina fanoušků mu jeho lásku přeje, najdou se i tací, kteří rýpají do devětatřicetiletého věkového rozdílu. „Dcera?“ napsal například jeden z nich. „Krásný čas pro otce a jeho dceru,“ přidal se další. Sám Dolph Lundgren prý ale věkový rozdíl nevnímá, protože on se cítí být mladý a jeho snoubenka je zase vyzrálá.

„Mám pocit, že Emma je na svůj věk určitě velmi vyspělá. Měla zajímavý život. Přišla sem (do Švédska, poznámka redakce) z malého města v Norsku. Byla tu vdaná a prošla těžkým rozvodem a spoustou věcí, které většina mladých lidí v jejím věku nemusí řešit,“ řekl švédský herec, který pendluje mezi svou rodnou zemí a Amerikou, novináři Grahamu Bensingerovi v jeho pořadu.

Reklama

Další články

Načítám