Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Černíková a bubeník kapely Chinaski Lukáš Pavlík nechali nahlédnout do svého soukromí. Konkrétně do prostorné vily nedaleko nově vybudovaného rezidenčního městečka poblíž Velkých Přílep, kde společně vychovávají dvě krásné dcery Elenku a Sofii.

Rodina bydlí v prostorném domě, kterému dominují světlé barvy ve spojení s přírodními materiály a francouzskými okny, jež dávají interiéru vzdušnost. Jako například v jídelním koutě, který je spojený s kuchyňským a zároveň nabízí výhled do zahrady.

V domě se nachází několik ložnic. Pokojíčky dcer připomínají malá království i s vlastní herničkou. Jedna vyvýšená postel má dokonce vlastní skluzavku.

Kolem domu je udržovaná zahrada s několika okrasnými keři a stromy, která připomíná oázu klidu. Na zahradě nechybí venkovní posezení s grilem, trampolína nebo bazén na letní vodní dovádění.

V zázemí bubeníka kapely Chinaski se nachází i pracovna s hudebním vybavením. Tu zajisté rády navštěvují také malé dcerky, které už mají vlastní dětské bubny. Jak to vypadá v domě Lucie Černíkové a Lukáše Pavlíka, se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám