Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdně obsazené válečné drama Christophera Nolana Oppenheimer se ve čtvrtek večer dočkalo slavnostní premiéry v Londýně. V kině Odeon Luxe na Leicester Square se to hemžilo slavnými tvářemi a nechyběl ani Josh Hartnett (44), který ve snímku ztvárňuje postavu Ernesta Lawrence. Událost si přitom nenechala ujít ani jeho manželka Tamsin Egerton, která se jinak podobným akcím spíše vyhýbá...

Na rozdíl od hereček Emily Blunt či Florence Pugh, které zvolily róby se zajímavými průstřihy, působila Tamsin o poznání cudněji. V modrých košilových šatech s květinovým vzorem značky Gucci vypadala jako křehká romantická duše. Maminka tří dětí zkrátka nemá zapotřebí strhávat na sebe pozornost fotografů přehnaným odhalováním.

Než Josh zakotvil s Tamsin a založil s ní rodinu, platil za jednoho z nejžádanějších fešáků Hollywoodu. Mezi jeho bývalé partnerky patřily například Gisele Bündchen, Scarlett Johansson, Sienna Miller, Misha Barton, Rihanna, Daria Werbowy a další. S britskou herečkou Tamsin Egerton, kterou si vzal v roce 2021, ovšem tvoří pár už dlouhých dvanáct let, a jak se zdá, klape jim to stále skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám