Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) má za sebou náročné období. Před pár lety jí lékaři našli vzácný nádor na vaječníku, a tak musela podstoupit operaci. Chemoterapie na tento problém nezabírá, talentovaná umělkyně tak musí brát doživotně léky. Dnes už tuto skutečnost vnímá pozitivně.

Jsem strašně šťastná, že lékaři to podchytili a je to pod kontrolou. Jak někdo bere každý den tablety na tlak, tak já budu brát také do konce života nějaké tabletky. Věřím, ale že když se takhle skvěle budu cítit každé ráno a budu mít stále před očima svou milovanou dceru, tak budu mít energii tady být i sto let,“ svěřila se Markéta Super.cz.

Talentovaná umělkyně se o svém zdravotním problému rozhodla veřejně promluvit také proto, aby pomohla i dalším lidem, kteří si procházejí něčím složitým. „Já jsem nikdy nebyla člověk, který by něco zakecával. Vždy jsem o všem mluvila otevřeně. Ted je ale ta správná chvíle, kdy o tom dokážu mluvit v pohodě. Člověk potřebuje mít čas pro sebe, ten jsem dostala a doufám, že to má šťastný konec, který pomůže tomu, kdo se třeba teď trápí a nevěří v to. Myslím, že je důležité mít kolem sebe správné lidi a dělat to, co vás v životě baví a ono se vám to vrátí.“

Její dcera Amálka je pro ni opravdovým splněným snem. Zatím ale neuvažuje o tom, že by s partnerem zkusili druhé dítě. „Já si úplně nedokážu představit moji Amálku, že bych s ní nemohla usínat, že bych uspávala další dítě. Chci si ji užívat maximálně, byla mi shůry dána. Já jsem si ji vysnila. Chci se jí věnovat minimálně do jejích pěti let a potom možná začneme uvažovat o dalším,“ doplnila charismatická zpěvačka, se kterou jsme si povídali na galavečeru Královny popu na hradě Karlštejn, kde byla jedna z vystupujících hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám