Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Fabiánová (44) má za sebou období velkých životních zvratů. Rozešla se s přítelem, ztratila maminku a také se řešila kauza kolem psychiatra Cimického. Teď ale sdílela krásnou zprávu - v budoucnu uslyší svatební zvony.

Za jak dlouho bude veselka, to ještě pár určitě neví. Teprve dnes totiž došlo k tomu zásadnímu, a to k žádosti o ruku. S podnikatelem Petrem Baťhou chodí zpěvačka od listopadu 2021, jak tehdy prozradila Super.cz. Když ji vzal na výlet do českých luhů a hájů, nejspíš netušila, jaké krásné překvapení tam na ni čeká. „Petr mě dnes požádal o ruku na jednom z nejkrásnějších míst u nás… na rozhledně Jiráskovy chaty. Byli jsme tam sami, svítilo slunce, bylo bezvětří a k tomu absolutně nádherný výhled. Miluju Tě lásko, děkuju, že jsi a děkuju, že jsme se konečně našli!“ napsala zpěvačka ke společné fotce se svým teď už snoubencem.

Jana Fabiánová vypadá výborně a zdá se, že se i díky partnerovi dokázala dostat přes smutné období, které prožívala po odchodu maminky Nadi Urbánkové. Ta tento svět opustila letos v únoru. Zpěvačka se také musela vyrovnat s názorem veřejnosti, když upozornila na sexuální násilí, kterého se měl dopouštět psychiatr Jan Cimický. A také jí nevyšel ani předešlý vztah s kytaristou Dinem Bosem.

Reklama

Další články

Načítám