Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdánlivě obyčejný moment v životě princezny Kate (42), ale nezapomenutelný pro jednoho malého chlapce a jeho rodiče. I tak by se dalo shrnout krátké video, které nedávno spatřilo světlo světa na Instagramu malého cestovatele Marcelita Arévala.

Na jeho profilu marcelito_ak se totiž objevil velice roztomilý příspěvek s popiskem: „Ta nejkrásnější princezna.“ Malý Marcelito se minulý týden, zřejmě v doprovodu maminky, vydal na Wimbledon, kam toho dne zavítala i princezna Kate, a výjimečného setkání dokázal využít naplno.

Když okolo něj Kate procházela, zavolal na ni roztomilým hláskem: „Čau princezno,“ což Kate nenechalo chladnou. Její malý fanoušek se dočkal nejen odpovědi a zamávání, ale Kate k němu přistoupila a zeptala se jej na jméno. Následně ještě začala obdivovat jeho hračku, kterou držel v rukou.

Video se dočkalo již více než půl milionu lajků a lidé v komentářích Kate hojně přirovnávají k lady Dianě, které se přezdívalo ‚princezna lidských srdcí‘.

„Tohle je tak roztomilé! Čau princezno a princezna se zastaví a pokaždé je tak originální,“ zní jeden z komentářů, který má tisíce souhlasných reakcí. „Prostě miluji, jak přirozená a upřímná je,“ píše jiný uživatel.

„V prvé řadě je to maminka. Ví, že děti mají rády pozornost. Tak se zastavila, sklonila se k němu a připravila mu zážitek roku,“ vystihla situaci uživatelka jménem Joyce. „Lady Di by byla tak šťastná, kdyby věděla, jakou ženu si její syn vybral,“ shrnul další uživatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám