Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovská vedra panují také ve Španělsku, kde tráví dovolenou Agáta Hanychová (39) s Jaromírem Soukupem (55). Zatímco Soukup vyrazil s Agátiným synem Kryšpínem k moři, Agáta se doma v horku věnovala dceři Rozárce. A uspořádala oblíbený živák pro své „holčičky“.

Ty influencerku ihned zavalily celou řadou dotazů. Fanynky si například všimly toho, že má Agáta mnohem větší rty než obvykle. A na výmluvy, že se jedná o instagramový filtr, neslyšely. Agáta tak musela jít s pravdou ven.

„Tak jo, dobře, nechala jsem si trošku přifouknout pusu. Doufám, že to nezjistí máma, to by byl prů*er,“ práskla na sebe Agáta, jež přiznala i botox. Umělá prsa ale prý nemá. Zato přiznala, že se vrátila ke své neřesti - kouření.

Jak už je u Agáty zvykem, vzbudila rozruch i tím, že svou malou dcerku nechala dívat na televizi, což některé matky nevydýchaly a poučovaly ji. Ona sama ale nic neřeší. „Je mi to jedno,“ reagovala na to, zda si všímá, jak se mezi sebou některé její fanynky dohadují.

Agáta si zároveň pochvalovala, že je Rozárka strašně moc hodná, kvůli vedru ale nechce jíst, a tak se u ní snaží dodržovat zejména pitný režim. Rozárka ji prý ale nechá spát až do půl jedenácté dopoledne, což prý s Kryšpínem a Miou, jež je momentálně u tatínka Jakuba Prachaře, neznala.

Fanynky se také ptaly na Jaromíra, kterého by si moc přály do živáku. Agátin partner ale většinu času v Marbelle pracuje. „Nechci ho tím obtěžovat,“ řekla Agáta, a tak si dámy musí nechat na otázky pro Jaromíra nechat zajít chuť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám