Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že David Beckham (48) je mužem snů. Nejen, že vypadá skvěle, je úspěšný, Victoria si ho nemůže vynachválit jako manžela ani jako tátu jejich čtyř dětí, ale David je i správným synem, který rozhodně nezapomíná na milovanou ženu, která jej vychovala. David jako nadšený fanoušek sociálních sítí, který své příznivce zásobuje každý měsíc hromadou fotografií ze soukromí, se pochlubil i svou sympatickou maminkou Sandrou, s níž strávil příjemný čas u společného oběda.

Přestože by se mohlo zdát, že anglický fotbalista vezme maminku do nějaké prvotřídní restaurace, opak byl pravdou. David si nepotřebuje nic dokazovat a klidně zvolí mnohem pohodovější prostředí v příjemné hospůdce na okraji Londýna, kde se nepodávají žádné vyhlášené gurmánské speciality, ale klidně pořádná „flákota se šesti“. Na fotografii je totiž vidět, že si David s maminkou pochutnávají na slušné porci masa s omáčkou. Příloha pak připomíná buď špekové knedlíky nebo jakési pyré.

Fotografii na Facebooku již okomentovalo přes dva tisíce lidí a počet takzvaných „lajků“ přesáhl 40 tisíc. David ale nepotěšil svou pozorností jen maminku, ale také babičku a několik jejích přátel. Snímek Davida s houfem postarších dam a jedním dědečkem v pozadí se těšila také velkému zájmu a David tak stále častěji ukazuje svou lidskou stránku a právem je veřejností vnímaný jako jedna z nejsympatičtějších celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám