Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucila Solá (47) se neproslavila jen svými rolemi, ale možná ještě víc soukromým životem. Šest let byla partnerkou oscarového Ala Pacina (83) a je matkou Camily Morrone, s níž se loni po více než čtyřech letech rozešel Leonardo DiCaprio, a to krátce poté, co oslavila 25. narozeniny. Nyní se krásná rodačka z Buenos Aires ukázala v bikinách. A není divu, že prý leží nové partnerce svého ex v žaludku.

Sympatická brunetka se momentálně nachází v Itálii, kde panují úmorná vedra, a tak asi nikoho nepřekvapí, že tráví většinu času v bikinách u vody. Na snímku sdíleném na Instagramu má na sobě úsporné plavečky v béžové barvě, v nichž dokonale vyniká její postava pevná jako skála, o kterou se na záběru opírá...

Přestože její vztah s Pacinem skončil již v roce 2015, i nadále zůstali přáteli. To se ovšem podle informací z hercova okolí příliš nezamlouvalo jeho nové partnerce, která minulý měsíc slavnému herci z Kmotra či Vůně ženy porodila syna Romana.

„Během posledních měsíců se Noor s Alem ještě více sblížili a pro Lucilu bylo čím dál obtížnější se s Alem setkávat. Noor se snaží od něj Lucilu držet dál,“ řekl zasvěcený zdroj, který vztah mezi bývalými partnery popsal jako nejlepší přátelství. Byl to navíc údajně právě Pacino, kdo před lety seznámil Lucilu a její dceru Camilu s Leonardem DiCapriem.

Reklama

Další články

Načítám