Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě zakoukaná Sharon Stone (54) je v posledních dnech jako vyměněná. Nejen, že kolem sebe šíří zamilovanou náladu a stále se jen usmívá, ale také si klidně vyrazí ven bez make-upu a v tílku bez podprsenky. Důvodem jejího sebevědomí není nikdo jiný než její nový, o 27 let mladší přítel.

S argentinským modelem Martinem Micou byla Sharon nedávno spatřena na pláži a něžnostmi rozhodně nešetřili. Tentokrát se pár procházel po West Hollywoodu a navzájem se držel kolem pasu. Britský Daily Mail dokonce neváhal spekulovat, že Sharon rovnou vylezla z postele, jelikož nebyla učesaná a nalíčená a zářila štěstím. Pod modrým tílkem navíc neměla podprsenku, což si v poslední době oblíbila. Podobně nalehko odcházela ve čtvrtek Sharon i z kavárny Urth Caffe v Beverly Hills.

Argentinský krasavec, který je přesně o polovinu mladší než jeho vyvolená, s aktérkou jedné z nejslavnějších a nejodvážnějších filmových scén zkrátka dělá divy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám