Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další ročník soutěže krásy pro ženy „krev a mléko“ s názvem Miss Plus Size Modelky je v plném proudu. Organizace již představila jedenáct krásných finalistek, které zabojují o hlavní titul.

Jednou ze zajímavostí soutěže je, že se mezi finalistky poprvé dostala i jedna žena tmavé pleti, která žije v České republice. Tím se ukazuje, že soutěž otevírá dveře pro různé etnické skupiny a podporuje inkluzivitu.

Tahle soutěž krásy se liší tím, že dokonalé míry zkrátka neexistují. Slouží tak jako platforma pro podporu různorodosti a výjimečnosti žen s různými tělesnými proporcemi.

Patronem soutěže je zpěvačka Leona Šenková, která se proslavila účastí v pěvecké soutěži Česko Slovenská Superstar v roce 2009. Zpěvačka má také se soutěží krásy zkušenost. Konkrétně se zúčastnila Miss Prima Křivky, ve které se dostala do finále.

Absolutní vítězka letošního ročníku bude vyhlášena na konci roku. O titulu rozhodnou fanoušci svými hlasy, které mohou posílat na webových stránkách.

Která finalistka je vaší favoritkou?
Sára Kaplanová
2,8 %
Nataly Kozielová
2,1 %
Nikola Skoupá
51,6 %
Lucie Bohuslavová
2 %
Tereza Vítová
5,3 %
Michaela Svobodová
1,9 %
Kristina Polášková
6,1 %
Tina Novotná
4,2 %
Kristina Hasiková
3,9 %
Jessica Růžičková
14 %
Tereza Salavcová
6,1 %
Celkem hlasovalo 21186 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám