Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos na jaře musela dýdžejka Lucca neboli Lucie Dvořáková (45) na několik týdnů zvolnit tempo. Podstoupila chirurgický zákrok, po kterém dodržovala klidový režim. Manželka klávesisty skupiny Lucie Michala Dvořáka už se ale opět vrátila k hraní a také ke sportu, který miluje.

„Teď chodím hrát tenis, ping pong, cvičím,“ svěřila se nám DJ Lucca, kterou jsme s manželem potkali na premiéře filmu Mission Impossible, kam dorazili bez synů, ti v té době byli na dětském táboře.

„Můžu už sportovat, vše je v pořádku a pan docent z Podolí řekl, že vše je dobré a kontrola až za rok. Zdraví je nejvíc a vážím si toho,“ prozradila nám hudebnice, která na jaře podstoupila gynekologický zákrok, konizaci, při níž se odstraňuje část děložního čípku. „Je to takový preventivní zákrok, aby se v budoucnu nestalo nic vážného,“ řekla Dvořáková.

Lucka závodně hraje ping pong a s přibývajícími roky se začalo hlásit koleno. „S kolenem něco mám, musím hrát v ortéze, mám něco s meniskem, ale operace zatím ještě není na pořadu dne. Ale musím rehabilitovat a doufám, že se vyhnu operaci, jak dlouho to půjde,“ dodala Lucie Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám