Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Přesně takhle by se dala popsat současná situace mezi slavnými zpěváky, kteří mají strach vyjít na pódium. V „módě“ je totiž v poslední době po hvězdě hodit co nejoriginálnější předmět.

Pro někoho zábava, pro muzikanty dost nebezpečná záležitost. V minulosti vždy bylo zvykem po hudebnících házet spodní prádlo, které je potěšilo a rozhodně jim neublížilo. Svět se ale mění a s ním i zvyky, které fanoušci slavných mají. A situace na koncertech začíná být kritická. Diváky svých budoucích koncertů už varovala i zpěvačka Adele, aby se rozhodně neopovážili cokoliv na pódium házet, protože je to velmi nebezpečné.

Naposledy se s takovým "napadením" setkal Harry Styles při svém koncertu ve Vídni minulou sobotu, kdy ho jeden z návštěvníků trefil neidentifikovaným předmětem přímo do oka. Minulý měsíc pak byl zasažen kyticí květin v Cardiffu ve Walesu. Zkušenosti už má ale i s tampony, bonbony nebo dokonce kuřecími nugetkami. Hodně bolestivě nedávno dopadl koncert pro zpěvačku Bebe Rexhu, která byla zasažena mobilním telefonem. Dokonce upadla a její rozseknuté obočí vyžadovalo stehy. Viník později řekl, že se zpěvačku pokoušel trefit, protože mu to přišlo vtipné a těšil se na její reakci, až mu telefon bude vracet.

Kuriózní zážitek má za sebou rapper Lil Nas X. Před pár dny mu během koncertu ve Švédsku na pódiu přistála umělá vagína. A v kurióznosti předmětů by si mohl podat ruku s Pink, která se nedávno setkala dokonce s popelem matky fanouška. Zpěvačka byla z události poměrně otřesená, čemuž se asi nikdo nemůže divit. Jindy Pink dostala od obdivovatelů dokonce celý bochník sýra, ten na ni ale naštěstí nehodili, jen jí ho předali.

V roce 2019 si užila své i Ariana Grande, když na ni fanoušci na festivalu Coachella hodili citron. Tehdy to ale na rozdíl od dnešních dní bylo celkem ojedinělou záležitostí. Muzikanti zatím nevědí, jak se současným trendem naložit. Vzít divákům u vchodu úplně všechny osobní věci je totiž nemožné.

Reklama

Další články

Načítám