Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru dlouho očekávaného filmu Barbie se do Shrine Auditorium and Expo Hall v Los Angeles přijela podívat i izraelská kráska Gal Gadot. Osmatřicetiletá představitelka Wonder Woman oslnila přirozeností v podobě nenápadného make-upu a vlasy staženými do culíku, ale s výběrem šatů už to tak slavné nebylo. Herečce se tentokrát sázka na originalitu příliš nevyplatila a netradiční model z dílny značky JW Anderson se u lidí nesetkal s přílišným pochopením.

Hnědé kožené šaty s bílým proužkem neobvyklého střihu byly představeny teprve minulý měsíc na přehlídce v Miláně, ale kousek s ‚ledabyle‘ poskládanou sukní navržený irským návrhářem Jonathanem Andersonem u lidí nezabodoval. A to ani v případě, že jej vynesla na růžový koberec taková kočka, jakou Gal Gadot bezesporu je. Dokonce ani svůdný sideboob to tentokrát nezachránil.

„Ty šaty vypadají jako tapeta se špatným designem,“ píše jedna čtenářka pod článkem na Daily Mailu. „V jednom luxusním hotelu mi složili toaletní papír stejně, jako je to na těch šatech,“ konstatuje další. „Pro návrháře těch šatů muselo být těžké vyrobit něco, co nesluší ani Gal Gadot... ta žena je úžasná,“ složil herečce kompliment neotřelým způsobem další čtenář a jiní stručně souhlasili: „Nádherná žena v ohavných šatech,“ či: „Miluju Gal Gadot, ale ty šaty jsou opravdu hrozné!“

„Nevhodné šaty k filmu s dětskou tematikou. Stejně jako Dua Lipa. Proč ten sideboob, Gal?" ptá se někdo další s narážkou na odhalená ňadra zpěvačky albánského původu a jiný komentující vtipně dodává: „Čalounění z Buicku 55?“

A co říkáte na netradiční model Gal Gadot vy? Hlasujte v naší anketě!

Zamlouvají se vám šaty Gal Gadot?
Ano, jsou originální a sexy!
19 %
Šaty nic moc, ale Gal by byla krásná i v pytli od brambor.
64,8 %
Ne, jsou otřesné.
16,2 %
Celkem hlasovalo 13643 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám