Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Batulková (56) vypadá, jako by trávila 24 hodin denně v posilovně. Na premiéru filmu Muži v černém 3 si oblékla top bez rukávků a předvedla tak své neskutečně vypracované ruce. To už nejsou ruce z občasného cvičení, Dana je samý sval a tyhle bicáky by jí mohly závidět uznávané kulturistky.

Batulková ale prý překvapivě cvičení moc nedá. Její jedinou aktivitou je tanec. Po StarDance s ním nepřestala a se svým tehdejším televizním tanečním partnerem Janem Onderem stále trénují a vystupují.

Že by ale tanec tvaroval takhle ruce? Spíš to vypadá, že Dana denně doma u televize udělá tři stovky kliků. "Teď jsem se po dlouhé době vypravila asi třikrát na pilates, protože zrovna nezkouším. Bylo to výborné a kdybych se přinutila chodit pravidelně, bylo by to ještě lepší. Jenže jsem na sportování většinou líná," řekla překvapivě Batulková.

"Díky své poměrně energické povaze mi totiž připadá, že mám dost pohybu v práci, doma i na zahradě," uzavřela herečka. Chcete mít svaly jako Batulková? Tak tedy vemte do ruky krumpáč a hurá na zahradu!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám