Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V londýnské galerii umění Tate Britain se v úterý večer konala premiéra nového hvězdně obsazeného seriálu Special Ops: Lioness. V projektu z dílny Paramount+ se v hlavních rolích objeví Zoe Saldana, Morgan Freeman a Nicole Kidman. A právě poslední zmiňovaná oscarová herečka se na promítání objevila v černé róbě zajímavého střihu.

Nicole (56), jež je zároveň výkonnou producentkou špionážní akční série o osmi epizodách, působila v úzkých šatech dlouhých až na zem snad ještě útleji než obvykle. Jejich nejvýraznějším prvkem byla ovšem oblast dekoltu s velkou květinou a zavazováním okolo krku. Róba svým střihem působila, jako by její nositelka měla obrácený výstřih. Model sice skýtal nebezpečí nechtěného odhalení, ale Kidman absolvovala premiéru, jak se říká, bez ztráty kytičky...

Kromě zmiňované trojice herců se fanoušci napínavých seriálů z policejního prostředí mohou těšit na Layslu De Oliveiru, Jamese Jordana, Dava Annabla a řadu dalších. Nicole tak letos rozhodně nezahálí. Kromě romantické komedie A Family Affair se objeví ještě v thrilleru Holland, Michigan či v pokračování Aquamana s Jasonem Momoou nazvaném Aquaman and the Lost Kingdom.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám