Hlavní obsah
Článek

Sympatická dcera Dalibora Jandy Jiřina Anna, která měla nedávno křest cédéčka, natočila docela provokativní videoklip ke své hitovce Narovnaná v zádech. Píseň, kterou už si kvůli její chytlavosti brouká spousta lidí a již stále dokola hraje řada českých rádií, vypráví o nevěře bohatého páru. „Já sama jsem měla rozchody vždy naprosto v klidu,“ tvrdí Jiřina.

„Klip je o mladém páru žijícím v luxusním domě, který na začátku sice vypadá spokojeně a zamilovaně, nakonec mu ale do vztahu vstoupí nevěra. Vystupuji tam jako pozorovatelka a v refrénech hraji na různé nástroje,“ řekla nám k tomu Jandová. Ta chtěla odlehčit poselství písně, a tak v prostřizích vystupuje před psychedelickým pozadím, které bylo populární u klipů před patnácti a více lety.

„Námět je můj, sama jsem si klip i produkovala. Režíroval mi to David Beránek. A jsem moc ráda, že se lidem klip i písnička líbí,“ dodala půvabná Jiřina, jež bude mít křest klipu sedmého června v pořadu Živě na Jedničce a ten samý den od osmnácti hodin také brněnský křest cédéčka v tamním Ponrepu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám