Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tlustou čáru za významnou životní etapou s exmanželem Brianem Austinem Greenem (49) učinila bývalá hvězda Transformers Megan Fox (37). Herečka si totiž nechala radikálně upravit tetování, které před osmi lety věnovala právě jemu. Nad pravým tříslem měla kurzívou zvěčněno jeho jméno. Z Briana je tak nyní had s květinami.

Megan strávila s hercem ze seriálu Beverly Hills 90210 téměř polovinu svého života. Randit spolu začali, když jí bylo pouhých osmnáct a jemu třicet. S přestávkami spolu přitom zůstali až do roku 2020, tedy šestnáct let. Během té doby počali tři chlapce – Noaha, Bodhiho a Journeye.

Výsledkem toho, co nyní zdobí hereččiny slabiny, se pochlubil samotný autor nové kérky na Instagramu. Původní nápis byste v obrázku hada s květinami zřejmě hledali marně. Rapper Machine Gun Kelly, se kterým to po krizi ve vztahu dala herečka zřejmě opět dohromady, změnu jistě rovněž uvítá s nadšením...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám