Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) už nějaký ten pátek vynechává karlovarský filmový festival, místo něj byla v Praze a později frnkla společně se svým přítelem Jaromírem Soukupem (55), synem Kryšpínem a dcerou Rozárkou do Marbelly. Ve španělském letovisku má Soukup vlastní rezidenci, a tak si společně užívají dovolenkové radovánky.

Agáta se během relaxu pochlubila fanouškům záběry na horní část svého těla v bikinách. Detailně nechala zabrat především svůj obličej a zmínila, že nevylučuje i nějakou tu zkrášlovací úpravu. „U vás je prý také horko. Na víčka půjdu, na botox taky,“ vtipkovala Agáta, jež si užívala relax a o děti se mezitím staral Jaromír.

V komentářích se ihned strhla nesouhlasná debata. A došlo i na klasické narážky na Agátino „špulení rtů“, na které by si influencerka měla napsat ochrannou známku, protože patří k jejím typickým poznávacím znamením.

„Agátko, zůstaňte prosím přírodní. Vážím si Vás za to, že nejste plastiková jako všechny,“ žadonila jedna z fanynek. „Botox není žádná plastika,“ bránila Agátu pro změnu další.

„Agátko, jste velmi krásná, ale proč proboha pořád špulíte ty rty, potom vypadáte jako kapr, postavu máte nádhernou,“ zaznělo v dalším komentáři. „Krásná, ale proč pořád ty kachní rty? Zajímalo by mě, jestli se umíš usmát i normálně. Vše myslím v dobrém,“ řešila špulení další fanynka.

Agáta se zkrátka nezavděčí všem, ale špulení si vzít rozhodně nenechá, protože ho předvedla hned v následujících záběrech...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám