Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější česká boxerka Lucie Sedláčková chystá sedm let po zásnubách se Štěpánem Horváthem veselku. Redakce Super.cz zastihla Lucii v salonu módní návrhářky Terezy Sabáčkové, od které si nechává šít svatební šaty, jež si nedávno poprvé vyzkoušela.

„Bylo to něco krásného, moje šaty se ještě šijí, takže se těším na ten finální výsledek,“ prozradila Lucie, jejíž šaty budou v antickém stylu.

Plánování veselky, která se uskuteční už v srpnu, probíhá v případě budoucích manželů poměrně narychlo, a to zejména kvůli pracovním povinnostem. V příštím roce se chce Lucie mimo jiné kvalifikovat na olympiádu v Paříži.

„Teď mám po sezóně, takže jsem ráda, že to takhle vyšlo. Mám tři týdny, abych se soustředila na svatbu a všechno zařídila. Plánuji spíš já než partner, ale tím, že jsem se soustředila na box, tak to bylo těžké. Myslím si, že kdybych měla čas, tak to udělám líp. Ale vyšlo to tak, jak to vyšlo, a věřím, že to bude super,“ svěřila se krásná černovláska, které se svatbou pomáhají také přátelé.

Pokud jde o detaily svatby, tak by se chtěla výrazným boxerským prvkům nebo výzdobě vyhnout. „Chtěla bych klasickou a tradiční svatbu. Toho boxu máme už oba dost,“ řekla s úsměvem.

Líbánky zatím v plánu úplně nejsou, a to opět kvůli časovému vytížení. Tento čas si ale budoucí novomanželé jistě vynahradí.

„Nemáme to v plánu, jedu pak hned na soustředění, takže to asi nestihnu. Bydleli jsme tři roky v Monaku, takže bych se chtěla vrátit třeba na nějakou chvíli tam," dodala Lucie Sedláčková.

Reklama

Další články

Načítám