Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, scénograf a malíř Adam Novák, kterého si diváci pamatují jako rošťáka Péťu Bajzu ze seriálu Bylo nás pět, společenské akce zrovna nevyhledává. O to víc budí pozornost, když se na nějaké objeví. A ještě navíc se svou krásnou manželkou Petrou po boku.

Manželku Adam vyvedl do kina Imax na premiéru filmu Muži v černém 3, kde i v tmavém oblečení doslova zářili štěstím. Důvod byl vidět už zdálky, Petře se pod dlouhými černými šaty rýsovalo pořádné těhotenské bříško, takže k nim zanedlouho přibyde nový člen domácnosti.

Téměř všichni dorazili stylově v černém outfitu. Výjimkou byla také těhotná Tereza Bebarová s partnerem nebo sportovní komentátor Michal Dusík s rodinou. Mezi dalšími, kteří dress code už dodrželi, byli například Petr Novotný s dcerou Soňou, Eva Decastelo s manželem nebo frontman kapely Support Lesbiens Kryštof Michal, který dorazil s manželkou a synem.

Reklama

Další články

Načítám