Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Houslistka Markéta Muzikářová je maminkou tří dětí. V právě v těchto dnech tráví se svou rodinou na Balkáně první velkou dovolenou v pěti.

Se všema třema dětma a manželem vyrážíme na road trip po Černé hoře a Albánii. Těším se na to, nebudeme tolik u moře, je tam nádherné moře, ale můj muž miluje poznávací zájezdy. On vždycky všechno zjistí dopředu a pak nás všude protáhne,“ svěřila se Markéta Super.cz den před odjezdem.

Talentovaná houslistka si ale na vlastní kůži prožila fakt, že dovolená se může ze vteřiny na vteřinu změnit v drama. Přihodilo se jí totiž nepříjemné zranění. „Tak jsem ráno řekla, že to byla super dovolená a že se nám nic nestalo a pak jsem si za 2 hodiny o rozpálený hrnec opařila všechny prsty. A trochu jsem ztratila cit, takže následovala hrůza z toho, co je s prstama, jestli v nich mám cit, a jestli v nich udržím smyčec. Takže rychlý odjezd ke zdravotníkovi, který ruku prohlédl, napatlal nějaké masti a zafačoval. Večer mám obvaz vyměnit. Ať jsem prý v klidu, je to běžný zranění kuchařů. Ale jak nemám hysterčit, když mám za 2 dny koncert,“ napsala hudebnice.

I tak ale Markéta uznává, že měla štěstí v neštěstí. „Tak si tu pomalu zkouším držet tužku jako smyčec a jen děkuju bohu, že jsem na to nešáhla levou. Tou mačkám struny, a tak bych si tak další 2 měsíce nezahrála,“ doplnila Markéta Muzikářová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám