Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, zpěvačka a vítězka show Tvoje tvář má známý hlas Hana Holišová (43) si dovolenou užije až po prázdninách, v létě ji čeká hodně práce. Jak sama říká, vyplácí se to, i co se týká postavy. Díky paření se v teplých kostýmech na letních scénách hubne.

"Kolegové se začínají těšit na volné léto, já budu mít hodně práce. Čeká mě letní scéna Musea Kampa, kam se vracíme s představením Marta. Hrajeme v létě čtyřicetkrát, střídám se s Berenikou Kohoutovou. Účinkuju také v Noci na Karlštejně, čeká mě nějaké natáčení," prozradila Super.cz Holišová.

"Vypadá to, že dovča bude až po prázdninách. Ale má to své výhody," usmívá se Hanka, která naráží na netradiční formu hubnutí.

"Když se paříte v kostýmech, tak trošku zhubnete a pak se v září v plavkách budete cítit o chlup líp. Já to s dietama moc neumím, naopak funguje, když mám větší pracovní zápřah a ono pak jde dolů samo," dodala Holišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám