Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si užívá luxusu se vším všudy. V den svých středečních narozenin odletěl se svojí přítelkyní Hankou Svobodovou (35) fandit na zápas snů, utkání Ligy mistrů Real Madrid versus FC Barcelona.

Mareš pro sebe a svoji lásku objednal luxusní soukromý tryskáč. Jeho cena přesahuje čtvrt miliónu korun."Cena private jetu do Madridu a zpět v jeden den vychází zhruba na 285 tisíc korun," řekl Super.cz zaměstnanec Silesia Air, která soukromé lety nabízí.

Mareš s milenkou odletěli do Madridu ve středu krátce po jedenácté hodině a v noci už byli zase zpět v Praze. Kvůli pracovnímu zaneprázdnění ihned po fotbale nasedli do tryskáče a vrátili se do české metropole. Mareše čekala ve čtvrtek od šesti hodin ráno Ranní show na Evropě 2.

Velká oslava moderátora teprve čeká. Super.cz se podařilo zjistit, že dnes Mareš pořádá velkolepou oslavu na své usedlosti v Záblatí u Jindřichova Hradce. Pozvána je řada známých tváří. Dorazit by měl Patrik Hezucký, Libor Bouček (43) nebo kolegové ze SuperStar, rapper Rytmus (47) a zpěvačka Tina (40).

Aby stihli Leošovu oslavu, dokonce přesunuli výborně placený kšeft. "Měli v ten den mít moderování na Slovensku a ukecali pořadatele, aby akci udělal o týden později. Slíbili mu, že s nimi přijede ještě Leoš Mareš a to úplně zadarmo," řekl Super.cz zdroj.

Reklama

Další články

Načítám