Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zoe Saldana (45) se sice nemůže chlubit větším poprsím, přesto jí nevadí se při různých příležitostech odhalovat. Naposledy své vnady vystavila ve fialových šatech, které byly velmi průsvitné.

Zoe Saldana je úspěšnou herečkou, která má na kontě tituly jako Avatar, Strážci galaxie, Star Trek nebo Avengers. Její role vyžadují perfektní postavu a tou se Zoe může pochlubit, přestože už porodila tři děti. Jediné, co jí chybí k úplnému štěstí, jsou větší ňadra. Dokonce se nechala párkrát slyšet, že by jí nevadilo nechat si hrudník vylepšit. Zatím je ale zcela přírodní a nevadí jí, když se na její poprsí upírají pohledy širokého okolí. Do společnosti nosí velmi sexy modely, nedávno se také ve své šatně během natáčení nového filmu ukázala nahoře bez.

A teď k sobě objektivy fotoaparátů přitáhla znovu, a to před londýnským focením. Herečka přijela na místo v originálních modrých kozačkách a fialové róbě, která na první pohled její tělo příliš neodhalovala. Hned při tom druhém ale bylo jasné, že ani tentokrát se Zoe neobejde bez toho, aby světu předvedla svůj hrudník.

Látka na šatech totiž byla velmi průsvitná a herečka si pod ni nevzala podprsenku, a dokonce si ani nepřelepila bradavky. Tak uvidíme, co herečka příště předvede také na filmovém plátně. Jedním z jejích počinů mělo být natáčení nového snímku se Selenou Gomez v hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám