Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamětníci ‚devadesátkového‘ seriálového hitu Pobřežní hlídka si jistě dobře vzpomínají na záchranářku Shauni McClain, kterou hrála Erika Eleniak (53) necelé tři sezóny. Přestože ji nakonec nahradila ještě slavnější Pamela Anderson, kudrnatá blondýnka si získala srdce mnoha diváků. Sympatickou herečku nedávno vyfotili paparazzi během venčení pejska nedaleko jejího domu a snímky se objevily na několika serverech. Jak už to tak bývá, dočkala se nehezkých reakcí na svůj vzhled, což ji hluboce zasáhlo.

Eleniak se dokonce rozhodla na Instagramu sdílet emotivní video, kde uvedla, jak ji během venčení, kdy nebyla nalíčená a měla na sobě pohodlné oblečení, sledovala dvě auta, a že měla dokonce i strach. S pláčem na videu vypráví, jak ji ranilo, když se dočetla, jak strašně vypadá a jakou má nadváhu. Herečka zároveň poděkovala všem, kteří byli laskaví a podpořili ji.

Mnozí přitom netuší, že navzdory skvěle rozjeté herecké i modelingové kariéře neměla zrovna na růžích ustláno. V mládí dokonce blondýnka, jejímž filmovým debutem byl v jejích dvanácti letech dnes již legendární E. T. Mimozemšťan, bojovala s drogami a alkoholem.

Erika se k nim dostala již během studií na střední škole ve Van Nuys a už v devatenácti nastoupila na odvykačku anonymních alkoholiků. Podařilo se jí přitom odrazit ode dna a již následující rok získala zmiňovanou roli, která ji proslavila. V následujících letech trpěla poruchou příjmu potravy, byla podvyživená a po předávkování projímadly skončila v nemocnici.

Na přelomu milénia měla naopak nadváhu, se kterou se rozhodla zatočit opět před zraky televizních diváků, když přijala účast v reality show Celebrity Fit Club, kde proti sobě soutěží dva týmy celebrit a snaží se o co nejvyšší váhový úbytek. Eleniak se podařilo shodit přes deset kilogramů.

Její první manželství s Philipem Gogliou skončilo rozvodem, v dalším vztahu s Rochem Daiglem v roce 2005 čekala dítě, ale kvůli mimoděložnímu těhotenství jí lékaři museli plod odstranit. Následující rok ovšem porodila dceru Indyannu.

Reklama

Další články

Načítám