Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vstoupila na červený koberec, vypadala nádherně. Anglická herečka Vanessa Kirby na premiéru filmu Mission: Impossible Odplata – První část dorazila v saténových šatech tělové barvy, jejichž špagetová ramínka ji pěkně potrápila.

Ve chvíli, kdy pózovala přítomným fotografům, jí ramínko na jedné straně spadlo a pomalu se dolů začala sunout i část šatů. Protože pod nimi herečka neměla podprsenku, byla by to opravdu velká nepříjemnost. Vanessa však látku bleskurychle chytla a neposlušné ramínko natáhla tam, kam patří, a situaci se zasmála.

Ve filmu si herečka zopakovala roli Alanny Mitsopolis neboli Bílé vdovy, kterou si poprvé zahrála v roce 2018 v díle s podtitulem Fallout. Druhá část Odplaty má jít do kin v červnu 2024.

Vanessu Kirby mohou diváci znát také z diskutovaného filmu Střípky ženy, v němž se hlavní hrdinka (Kirby) vyrovnává s následky tragického domácího porodu, či ze seriálu Koruna, ve kterém si zahrála princeznu Margaret.

Reklama

Další články

Načítám