Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hana Mašlíková (41) si s manželem Andrém Reindersem a synem Andreaskem užívá pohádkovou dovolenou v Turecku. Mašlíková se stále pyšní vysportovanou postavičkou, na které neustále maká. Fanouškům se tak pochlubila snímkem od moře v bikinách a ukázala svou aktuální formu.

Jak přiznala, s manželem milují hlavně dovádění v bazénu, z moře mají tak trochu strach a v bazénu si skvěle vyhraje i jejich syn.

„Jak víte, já i André máme trochu „fobii“ ze žraloků, takže doufám, že jste nečekali fotku, kde bych byla po krk ve vodě. Tohle musí stačit,“ smála se Mašlíková, jež si v hotelu v městečku Belek užívá rodinnou pohodičku.

Jak ale sama přiznala, není pokaždé všechno jako na růžovém obláčku. „Jedna z nejdůležitějších věcí v životě je rodina. Nejprve ta, do které jsme se narodili, a potom ta, kterou jsme vytvořili. Není to u nás zalité sluncem, máme i pěknou Itálii, abyste neměli iluze. Ale právě rodina je naší kotvou, abychom to nevzdávali, bojovali a zůstali pohromadě, ať se děje, co se děje,“ míní Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám