Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na štíhlou figuru Evy Burešové (30) by jen těžko někdo hledal chybičku. Zpěvačka a herečka se po narození syna Tristana velmi rychle vrátila do formy a na svém nedávném turné už mohla před publikem zářit v odvážných kostýmech. Ač by to málokoho napadlo, sama hvězda seriálu Zoo se svým tělem mnohdy spokojená není.

Se svými fanoušky sdílela fotku v bikinách, na které vypadá naprosto fantasticky, a rozepsala se o tom, jak ona sama své tělo vnímá.

„Je asi pět minut za den z celkových 24 hodin, kdy se kouknu do zrcadla a řeknu si 'hele, dobrý je to'. Pak se zase najím a bříško se mi kvůli diastáze nafoukne na 5. měsíc těhotenství a veškerý 'wow' pohled je pryč. Nevadí. Ono to bude jednou zase dobrý. Žiju z těch pěti minut,“ svěřila se Eva.

„Strie na zadku pro mě vždycky byly děsně sexy a ty na břichu beru jako první obrázky mých dětí, a to je super. Kdybych dneska prošla kolem sebe, tak se plácnu po zadku. Ale nikdo tam nebyl, tak jsem se alespoň v těch plavkách vyfotila, protože se cítím super,“ dodala vtipně Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám