Hlavní obsah
Článek

Účastnice zatím posledního dílu hubnoucí reality show Jste to, co jíte mají sice teprve pětadvacet let, přesto jim postavy kazí výrazná nadváha. Zatímco Petra má 85 kilogramů, Eva je na tom o dost hůř - váží 107 kilo. A na vině jsou spousty pití, čokolády na nervy a masíčka na pohodu...

Slečny jsou kamarádky od narození. Zatímco Eva zahání přehnaný stres čokoládou, Petra si s ničím hlavu neláme, ale miluje maso. Společně pak pořádají opulentní „žrací“ hody se spoustou alkoholu. Jednoho dne si ale řekly dost a svěřily se do péče Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka.

„Obě dívky mají rozdílné povahy. Petra je pohodářka, Eva zase velký nervák. Petra zhubla v průběhu natáčení díky své pohodové povaze o trochu víc, kdežto Eva vlivem stresu méně. Kdyby to tolik neprožívala a tolik se nesnažila, byla by na tom lépe,“ řekla Super.cz Cajthamlová.

„Tento díl byl především o tom, jak mladým dívkám upravit pohybové návyky a stravu tak, aby nejedly málo. Také je důležité držení těla. S tím měla problémy Eva. Takže jsme se nestarali jen o její bříško, ale i o záda. Platí i to, že ten, kdo dietu extrémně neprožívá a nebojuje přehnaně, ale chce změnit svůj životní styl s nadhledem a humorem, jde většinou s váhou dolů snáz,“ myslí si lékařka, která pacientům s nadváhou nepředepisuje jen diety, ale snaží se najít i původní příčiny toho, proč vlastně začali přibírat na váze. Jak se jí to povedlo v případě kamarádek, uvidí diváci ve čtvrtek na Prima family od 21:20 hodin.

„Eva má ale na hubnutí svém i Petry velký podíl. Nebýt toho, že je důkladná a pečlivá, asi by to vzdala. Je dobré, když si vzájemně pomáhají lidé různých povah. Pohodář může toho důkladného rozveselit a naopak, když je pohodář moc pohodový, ten důkladnější ho přidrží a nasměruje k tomu, aby v hubnutí pokračoval,“ uzavírá Kateřina Cajthamlová.

Reklama

Další články

Načítám