Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Lounová (43) je osm měsíců šťastnou maminkou. Dcerka Arianne je pro ni největší štěstí. Zpěvačka ale nepatří k těm maminkám, které by zapomínaly samy na sebe. Po porodu se udržuje fit cvičením a díky tomu má postavičku jako lusk. Miluje především jógu.

Tu děláme dokonce u nás doma, že k nám chodí cvičitelka, sousedka, kamarádky, takže cvičíme taková skupinka. Je to i podpora našeho přátelství, že nás to propojuje. K tomu chodím ještě do posilovny s mým trenérem Jirkou Vilímkem a tam chodím minimálně dvakrát týdně. Ve fitku máme i systém s malinkou, že tam mají herničku, tak si tam mezitím může hrát, svěřila se Super.cz Olga.

My jsme si se zpěvačkou povídali na 17. ročníku charitativního bazaru Be Charity Báry Nesvadbové (49). Během rozhovoru padla řeč i na její další vášeň, na rallye. Plánuje brzy, že by se za volant nebo jako navigátor, vrátila do závodů?

„Ano, chystám něco na konci tohoto roku. Ještě zatím nemůžu říct, o co jde, ale bude to velké,“ usmívala se nadšeně Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám