Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová bere život s humorem a nadhledem. Nyní se ale rozpovídala o jeho stinnější stránce. I ona si prošla fází, kdy se musela učit se mít ráda taková, jaká je. Především proto, že kvůli operacím má v břiše dvě díry navíc.

„Měla jsem pupeční kýlu. Jednu operaci jsem prodělala ve dvaceti. Kýla se mi udělala ve fitku, když jsem dělala na lavici sedy lehy. Pak mě operovali znova před dvěma lety a u toho mi vyndávali z břicha lipom. Myslím si, že jsem pěkná baba, ale ty jizvy a díry na pupíku jsem potřebovala hodně vydýchat. Nejdřív člověk řeší zdraví, ale když se uzdravíš, uvědomíš si, že máš v břiše tři díry. Břicho jsem pak dlouho neukazovala a schovávala jsem ho,“ svěřila se Aneta Super.cz a zároveň tak prozradila důvod, proč už nemůže cvičit a posilovat břišní partie.

Nyní se už naučila žít s tím, že na její jizvy často padá zrak ostatních lidí. „Teď už je mi to jedno, beru to tak, že je to moje životní etapa. Vím, že jsem zdravá, a je mi dobře. Teď už klidně pupík ráda ukážu a opálím ho na pláži. Už mi ani nevadí, že mi malé dítě řekne ‚teto, ty tam máš tři díry‘,“ dodala moderátorka s bulharskými kořeny. Právě v této zemi si užívala dovolenou se svým tatínkem, který odtud pochází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám