Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neznámý muž nevěřil v pátek odpoledne svým očím. Když pohlédl z okna, uviděl v jedné z kanceláří firmy sídlící v protějším domě souložící pár. Rozvášněná dvojice vůbec neřešila, že provozují sex přímo před velkým oknem. To navíc nebylo opatřeno žádnými žaluziemi, záclonami ani závěsy.

Pohotový voyeur sledující celou akci neváhal a vše zdokumentoval na svůj mobilní telefon. Z vášnivých ‚pracantů‘, kteří si krátili zbývající čas do začátku víkendu, se staly hvězdy internetu, o nichž píší mnohá zahraniční média. Komická je i skutečnost, že muž se několikrát podíval z okna ven, a tak si jistě uvědomil riziko celého počínání. Možná, že si pozornost i užíval.

Muž, který vše natáčel, však uvedl, že zdaleka nebyl jediný, kdo aktu přihlížel. Spolu s ním se prý na účet odvážné dvojice bavilo několik sousedů v jeho domě.

„Ona vypadala opravdu dobře. Přišla do kanceláře, svlékla se a pak začala svlékat i jeho. Potom začali s orálním sexem na křesle a pak i na stole. Natáčel jsem je asi dvacet minut. Bylo jim úplně jedno, že na ně lidi z našeho domu zírají,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám