Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) sice nedávno dosáhla svého, když se jí podařilo odvolat soudkyni kvůli možné podjatosti, ale pokud si myslela, že tak oddálí konečné rozhodnutí o své vině či nevině v případu motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63), jehož zabila svým vozem před dvěma lety, asi se plete. Již za pár týdnů totiž opět stane na lavici obžalovaných.

„Nové jednání je stanoveno již na osmnáctého června,“ sdělil Super.cz dobře informovaný zdroj. Soud bude projednávat kauzu od začátku, takže se den, v který bude vyřčen rozsudek, o pár měsíců proti původnímu plánu oddálí. Dříve nebo později ale konečně budeme vědět, zda soudní moc věří spíš zpěvačce, která se cítí nevinná a smrtelná zranění Rotrekla přičítá všemu jinému než kolizi se svým autem, nebo vdově po zesnulém, jež jednoznačně vinu dává zpěvačce.

Nový proces nejvíc ubližuje Olze Rotreklové. Znovu tak bude muset dokola poslouchat, jak došlo ke smrti jejího milovaného muže. „Její psychický stav není kvůli soudu dobrý, snad se ještě nezhorší,“ řekl nám zdroj z jejího okolí.

Reklama

Další články

Načítám