Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejlepších zpěvaček v Česku Leona Šenková (19), jež se vůbec nestydí za svá kila navíc a ráda je prezentuje na skandálních fotkách, tentokrát překročila pomyslnou hranici a ukázala se nahoře bez. A nejen tak. Podívejte se do fotogalerie na její víc než odvážné snímky!

Leona má vážně pro strach uděláno. Svoji nadváhu umí nosit a dobře prodat. Nebojí se ukázat svá mega stehna v kožené minisukni, vystavit se v obřích fialových punčoškách či v obrovském korzetu. Tentokrát ale zašla ještě dál. Nafotila se nahoře bez a v rámci projektu Zpívá celý region, jenž má zviditelnit talentované zpěváky z Kutnohorska, také roztáhla provokativně nohy. A zatímco příznivci zdravého životního stylu skřípají zuby, fanoušci účastnice první řady Česko Slovenské SuperStar jásají. „Velký a pořádný holky připravují velký věci,“ konstatuje s úsměvem nedávno zasnoubená Šenková.

Jestli Leona podobné velké věci ukazuje i na svých koncertech, mohou diváci zjistit například už osmého června v Hradci Králové, kde v prostorách tamní univerzity vystoupí se svou kapelou Rockle na akci Poznejme se navzájem.

Reklama

Další články

Načítám