Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Youtuber a bývalý tanečník ze StarDance Karel Kovář Kovy (27) přiznal, že bývaly doby, kdy mu naše vlast byla malá a toužil po tom, aby se proslavil i za velkou louží. Myslel si, že svým vtipem a talentem může dobýt USA. Následně si na tomto plánu pěkně vylámal zuby.

„Do Ameriky jsem přijel se stejnou vizí jako všichni, kteří tam přijedou, jsou mladí a myslí si, že dobudou svět a že si z nich všichni sednou na zadek. Nevyšlo to asi proto, že nejsem tak vtipný. Byla to velká životní lekce. Takové vystřízlivění. Chtěl jsem tam dělat anglický kanál, a nakonec jsem tam psal knížku v češtině,“ svěřil se v show 7 pádů Honzy Dědka.

Jednoho večera se mu ale přihodilo něco, co by si přálo hodně lidí. Bohužel v jeho případě se jednalo spíše o společenské faux pas.

„Jediné, co se nám podařilo, že jsme se dostali na narozeninovou party jedné z Kardashianek. Byly tam všechny Kardashianky a můj problém byl, že jsem je nikdy nesledoval a nevěděl jsem, která je která,“ dodal se smíchem Kovy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám