Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden namakaný svalovec Lucie Bílé (58) Radek Filipi (40) oslavil kulaté narozeniny. Zlatá slavice své lásce věnovala k tomuto životnímu výročí písničku, ze které zamilovanost přímo srší.

„Děkuji ti je má nová písnička, a hlavně je to dárek pro moji lásku. Dala jsem si záležet, bylo to tajemství,“ okomentovala minulý týden Lucie tento dáreček.

Radostné domácí okamžiky ale páru bohužel nevydržely příliš dlouho a Radek musel být opět hospitalizován. Roky tvrdých tréninků a dlouhého sezení za volantem si vybraly svou daň. Usměvavý sportovec musel absolvovat již dvě operace páteře. Po té druhé, květnové, je dokonce o centimetr vyšší, protože dostal novou plotýnku.

Nyní naše nejslavnější zpěvačka sdílela krásnou fotografii, na které je vidět, že i během třetí hospitalizace je Lucie Radkovi tou největší oporou. „Kéž by tě moje písnička uzdravila…,“ napsala Lucie hned po nástupu přítele do nemocnice.

„Brzké uzdravení!“ popřál Radkovi zápasník MMA Karlos Terminátor Vémola (38). „Hodně síly, kamaráde,“ napsal také moderátor Petr Vágner (46).

Reklama

Další články

Načítám